Linköping imorgon!

Jippi imorgon drar jag ner med Karro och King till Linköping för att tävla två gånger officiellt i freestyle! Först blir det tävling mitt i city och sedan åker vi in till klubben för att köra på ett lugnare område:) Det ska bli hur spännande som helst! Man undrar hur det ska gå? Själva resan blir i alla fall skit rolig med så bra sällskap:)

När jag sedan kommer hem ska jag snabbt rusa vidare mot Krusboda för att fira Anna och hennes kompis Astrid som fyller 18 år! Det ska bli riktigt roligt att få träffa alla komffakompisar igen!

Idag blev jag utelåst vilket resulterade i att jag och mina små raringar vandrade hem till Frillan för en mysig hemmakväll med godmat och jordgubbar! Det var ju en helt underbar kväll idag! Vilket väder!!! Yehooo!

Nu ska jag gå till kojs! Sovgott.
Här kommer lite bilder från U-DM som vi vann!!!
 Vi får se om grabben har lika bra kontakt imorgon!?


Vilding!


HAHA

Foto: Karolina Niczko

Örtagården + avslutning på agiltykursen

Igår träffade jag Yoggie och Ida i stan. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle äta lite god mat på den vegetariska restaurangen Örtagården. Vi hade självklart jätte trevligt och efter att vi var mätta och belåtna slank vi in en stund på donken och kilade sedan vidare från Östermalm till T-centralen. Det var ju riktigt härligt väder igår:)

Senare på kvällen var det avslutning på agilityn och Deppe var som vanligt super duktigt och Leo fick självklart också hänga på vilket han tycker är uber skoj! Vi sprang två olika banor plus att vi körde en maxbana som avslutning vilket betyder att man ska ta så många hinder som möjligt. Tyvärr hamnade vi typ sist vilket jag måste skylla på banan. Den var ju gjorde så att man hela tiden visade med höger hand vilket jag försöker lära Deppe men vi är tyvärr inte klara ännu. Men de andra hundarna var välförtjänta sina placeringar. Alla hundar på kursen har verkligen blivit ortoligt duktiga! Jag vill önska alla lycka till i framtiden på tävlingar och träningar:)

Kram från mig:)

En del va agilitygänget!

Foto: Mimmi Grafström
 
Deppe med sin Superroliga leksak i munnen!


MIn ursköna lilla Ponke!


Deppe du är bara för söööt!


Öronen! HAHA


Såklart att Leo gubben också får vara med på bild!

Foto av övriga bilder: Karolina Niczko

Klar med teatern!

Jaa nu har man äntligen blivit klar med uppsättningen "Björnen" av Tjechov. Vi spelade på Playhouse vilket var väldigt kul. Allt gick riktigt bra för alla skådespelare även om jag kom av mig lite då och då. Avslutningen på pjäsen blev riktigt fin med en lååååånng kyss:)Hahahah

Ja nu sitter jag här väldigt trött och utmattad. Mamma kom hem från Barcelona idag så jag och lillsyrran fick precis lite presenter. Jätte fina nattkläder och strumpor. Mysigt. De andra presenterna ska få vänta till den stooora dagen! Den 9 juni såklart då blir man ju myndig och allt! Skit kul! Då jäklar ska jag ut på puberna och ha kul:)

Imorgon är det avslutning på agilityn:( Det har verkligen varit hur kul som helst. Deppe har blivit grymt bra! Nu ska jag snart gå och lägga mig. Godnatt.

Yeehoooo!

Idag var det U-DM på nacka hundungdom och jag tävlade i seniorhandling, freestyle och agility! Jätte skoj! I handlingen tävlade jag med Leo och vi hamnade på sista plats av två tävlande men ja fick väldigt fina kommentarer så det var skoj! I freestyle VANN vi!!! Jippi! Distriktsmästare 2008! Nu är vi kvalade till U-SM i Göteborg och får hela resan betald med mat och boende. I agility var Deppe jätte duktig och diskade sig inte men han fick ett antal felpoäng. Leo var ännu duktigare och slutade med 5 fel:) Ja det blev alltså en riktigt lyckad dag i solskenet. Min solbränna blev ännu värre. Shit det är så varmt som i tropikernahahahha.

Igår kom Ida och Yoggie hit för att käka lite och kolla på Eurovision vilket var väldigt roligt! Tyvärr gick det ju inte så bra för Sverige men vad ska man göra? Sånt är livet Perelli ibland måste man förlora!
Nu ska jag gå å lägga mig till kojs. Så får jag hoppas på en lyckad dag imorgon:) Ha det gött. Godnatt.


Städa, städa, städa

Ja hela dagen har i stort sett gått ut på att jag har städat! Riktigt jobbigt! Jag är tamifan helt slut. Ska snart ut och klippa kräsmattan också, så detta blir ett kort inlägg.
 
Imorgon ska jag tävla officiellt i agility så önska mig lycka till! Tänk om vi kunde ta en pinne! IN YOU DREAMS NATHALIE! Men men man vet aldrig! Sen på kvällen kommer Yoggie och Ida hem till mig för en schlagerkväll med tacos! MUMS Det ska bli riktigt kul och spännade! Se you later aligators:)

Gul som solen!hahh

Ja idag hade jag tänkte piffa upp mig lite med ny hårfärg för att välkomna sommaren. Färgen var meningen att den skulle bli blond men tyvärr satt min gamla röda färg fortfarande kvar i håret så ja ni borde förså vad färgen blev!? GUL SÅKLART! Jag ser ut som en gul tomat!hahahah Jag orkar ine färga om, så om ni ser nån gultott vandra omkring så är det jag! Jag ska inte vara ledsen över det utan vem vet ganska blir gult hår snart den nya modefärgen? Tror inte det men jag sitter här och kompenserar mitt hårmisslyckande med att lacka mina små naglar i härligt somrig rödnyans:)

Jag ska strax åka in till stan för lite ärenden och sedan är det aglitykurs ikväll! Skitkul! De kommer få ett gott skratt när de ser mig! Ha det så bra allihopa så ses vi!Kram

Somrig dag!:)

Nu sitter jag här vi skrovbordet med den vackra naturen framför ögonen. Solen ser så härlig ut när den sipprar igenom de gröna löven som svajar i lugnande grönska. Ååå så underbart!hahah Idag var jag i alla fall i skolan 14.20-15.00 för att få lite information om hur man söker på internet nu när vi ska börja skriva våra projektarbeten. Sedan åkte jag till Tyresö centrum för att inhandla Deppes foder. När man ändå var i centrum fick jag en sån där shoppinglust som ibland dyker upp lite oväntat. Jag köpte en fin liten nalle med texten "Världens bästa mamma" som jag tänkte ge nu på morsdag. Sedan hittade jag lite nya sommarkläder, nagellack och en uppfriskande peel off mask. Sist men kanske det mest värdefulla var ett litet pin för att stödja forskningen mot hjärtsjukdomar hos kvinnor. Jag brukar inte köpa sådan saker men nu när jag ändå hade kvar en tjugolapp så kan man ju alltid stödja när det var för bra ändamål Nu sitter pinet på min jacka:) Jag känner mig riktigt nöjd med dagen hittils och idag blir jag bänkrad framför tv:n med både säsongsavslutning på Andra Avenyn och första semifinalen i Belgrad! KULIGT! Ha det gött!
En härlig sommarbild Deppe!
image87

Sommarlov!!!:)

Jaaa nu är det klart. Det har blivit ganska mkt tjat om min avslutning med det är ju det enda som funnits i mitt huvud!haha:) Idag hade jag freestylekurs med Frillan och vi har gemensamt kommit på ett trevligt freestyleprogram. Imorgon ska jag döma freestyle och handling på SSBK i Ågesta vilket ska bli skoj. Frillan ska döma freestylen tillsammans med mig:) Jag har fått jävligt ont i nacken så detta blir ett väldigt kort inlägg men vi ses:) Godnatt.

Godkänd A1 instruktör

Ja nu är jag äntligen godkänd A1 instruktör. Jag är alltså legitimerad agilityinstruktör!:) Skit skoj! Nu hoppas jag att jag blir godkänd i freestyle också!
Jag har nu bara två dagar kvar innan jag slutar!!! JIPPI!!! Nu börjar snart sommaren även om vädret inte är på topp:(
Men men det ska ändå bli riktigt härligt! Ska plugga lite engelska och snart iväg på freestylekurs. Vi ses! ha det gött:)Jag fick inte upp några bilder från fjäderhlmarna förrut men här kommer lite!

Jag och mamma:)
image84

Jag försöker föra lite viktig konversation med kameramannen! hahah (Lillsyrran)
image85

De har coola träd ute på den lilla ön.
image86


Äntligen slut!!!

Nu är jag verkligen glad:) Jag behöver aldrig mer öppna den där äckliga boken med massa oändliga och kluriga tal:) Jag menar matteboken förstås. Idag hade vi det nationella provet i matematik C och tyvärr så avslutade jag inte min matte karriär i topp men provet fick mig att inse att det aldrig kommer bli tal om att läsa matte D. Vi slutade halv ett och då var det meningen att vi skulle fira mammas doktor promotion i Stadshuset med banket och ceremonie men tyvärr blev det massa problem och missförstånd så det blev aldrig någon middag i Blåhallen. Istället bestämde vi oss för att åka ut till Fjäderholmarna och käka lite mat där istället. Maten var självklart helt ljuvlig:)

Imorgon ska jag ha liten lunchträff hemma hos mig med styrelsefolket. Vi ska nämligen planera de roliga sommarlägrerna som infaller i sommar:) Efter vårt möte ska jag fira Cinnis födelsedag ute på Lidingö med bowling och middag. Nu tänkte jag gå och lägga mig! Ha det gött:)

Soligt!

Ååh så underbart det är med soligt väder:) Man blir helt lycklig! Jag har precis hittat min försvunna mattebok så nu blir det mattedags för hela slanten så får vi se om det blir VG i matte C eller inte?

För en stund sedan var jag uppe i skogen med vovvarna och tränade lite med extern belöning. Det funkade ganska bra:) Jag ska försöka få ihop ett program till Leo. Jag tänkte tävla med båda två den 25 maj på Nacka hundungdom. Tyvärr glömde jag fota voffsingarna uppe i skogen ( Fast att kameran var med) så det blir inga fina bilder här i bloggen men jag ska se till att fota så snart som möjligt! ha det gött allihopa!


Gävle:)

Nu är min tävlingsdebut avklarad och jag känner att trots ganska lågt resultat så gick det helt okej. Deppe tyckte i alla fall att det var väldigt skoj med freestyle. Vi fick totalt 55.50 poäng av 100 möjliga med blandade kommentarer en hel del väldigt fina:) Vi kom på en placering 8 av 12 tävlande.

Idag blir det matte för fulla muggar och jag måste vara lite väl stressad inför nationella provet i matematik C i och med att jag glömde bort att jag faktiskt har agilitykurs idag!!! Tänk om inte min lilla syrra inte hade påminnit mig!?

Ja det blir ett ganska kort inlägg för nu måste jag plugga men hoppas alla har haft en trevlig helg!!!

Gävle närmar sig!

Imorgon gäller det! Då beger det av mot Gävle Hundungdom för tävling i freestyle. Nämligen freestyledebut!!! Kläderna är väll klara men tyvärr blir det inget tarzan skynke till Deppe för han tyckter det känns alldeles för annorlunda när vi tränar. Min lillsyrra har däremot gjort en väldigt speciell men rolig kläning till mig så vi får väll se om det blir fulla poäng på utstyrseln i alla fall!hahahha Det kommer nämligen inte bli så mkt mer poäng! Vi behöver träna mkt mer för det finns inget flyt i pogrammet men nu får vi ta den här tävlingen som lite social -och miljöträning helt enkelt. Jag tycker bara att själva resan med att åka upp med vännr är skitkul så tävlingen blir en liten bonus. Men ni får gärna önska mig lycka till!HIHI

I förrgår var det valborg och jag var ute på lidingö och hade trevligt med kompisar. Det var lite synd med vädret bara. De här väderrapporterna börjar ha ganska fel nuförtiden.

Igår var det utställning ute på Hågelbygård en stor 4h-gård! Jätte fint! Jag ställde ut min vän Marias cavalier som toppade som Bir-valp (Bäst i rasen). Helt nöjd och otroligt trött åkte jag hem o träffade Frillan på bussen. Vi åkte o köpte lite sockerfritt godis men tyvärr fick vi så jävla ont i magen att vi skildes åt efter en stund. Frillan fick världens magknip hhaha. Laxerande effekt!!!

Idag blir det mer träning och förberedelser inför tävlingen samt en hel del plugg inför matte nationella nästa fredag.
Ni får ha det så gött. Jag sa be till vädergudarna att det blir fint väder idag men förtillfället ser det inte så bra ut:)Kram
 Ja lille Deppe vad ska vi åstadkomma i Gävle! Upp med hakan det här ska vi fixa!!!:)
image83


RSS 2.0