Härlig dag!:)

Ja nu börjar klockan bli lite sent men jag är för tillfället väldigt slut så detta blir nog ett ganska kort inlägg. Den här dagen blev i alla fall hundra gånger mer händelserik än gårdagen:) Först åkte jag med Frillan och lillsyrran till stan för att leta upp freestylekläder. Jag köpte en svart kläning och massa saker från Panduro så det blir en spännande överraskning att se vad min syrra kan skapa fram! Hon är jäkligt fantasifull och kreativ så jag är inte det minsta orolig! Förstår egentligen inte varför hon vill fixa kläderna men varför fråga:) Efter att jag shoppat lite mer intog vi en härligt god macka på Sandys och sedan blev det inte så mycket mer handlande innan jag behövde åka hem för att hämta upp lille Deppe!
 
Idag började nämligen agilitykursen som jag och en hel andra från klubben ska gå på nu i vår! Deppe skötte sig super och vi fick en hel del tips av instruktören Marianne Fernström:) Tack! Snart är vi säkert riktigt tävlingsklara även om jag redan har testat  tävlingsbanan så kommer det säkert gå mycket bättre nästa gång. Det enda negativa på klubben var den förbannade kylan och snön som inte vill försvinna! Ååh mina fötter blev helt döda! Stackarna! Hahha Till råga på allt så missade jag och Mimmi bussen hem som vi planerade att ta efter att ha missat den första bussen! Hur fan kan man missa två bussar? Det blev en 3 kilometers promenad till Tyresö centrum från Nyfors där vi gick på den tredje bussen som skulle kommit till Nyfors.

Väl hemma åt jag mat för fulla muggar och har tagit det lugnt. Gud vad jag älskar händelserika dagar! Imorrn blir det tyvärr bara plugg men men man kan inte ha alltid ha kul! Godnatt.

Längtar efter solen!
image77

Slapp dag!

Dagen började med att jag sov oerhört länge tills att jag helt enkelt inte orkade längre. Därefter åt jag massa mat och sen satt jag mig pladask framför datorn och tillbringade meningslös tid. Sedan blev jag hungrig igen och det blev lite till mat och sedan behövde hundarna rastning så det blev en skogstur med träning och myspys med vovvarna. Hundarna fixar lite nytta i livet i alla fall. Jag hade enormt mycket jag hade behövt göra men inte det minsta blev av!!! Jag orkar bara inte. Så den urtråkade och meningslösa dagen fortsatte sedan framför datorn och jag kollade lite på Tarzan för att få mer inspiration inför mitt freestyleprogram. Jag förstår inte varför jag inte har någon fantasi? Ibland känns det totalt tomt i hjärnan inget kommer ut! Frustrerande!
Så nu sitter jag här och skriver för att hitta på nått! Hihi godnatt.

Deppe två år!!!

Idag fyllde min älskade lille ponke två hela underbara år! Han är verkligen min lille komiska kompis som alltid ligger på högvarv. Vi firade denna stora dag genom ett nytt hundkalas på Himmelska hundar. Innan vi gick till fiket begav vi oss till de stora ängarna ute på Gärdet. Där fick alla hundar latja runt hur mycket som helst. En helt underbar äng! Alla som känner att de vill släppa sin hund och dra någonstans där det känns tillåtet ska åka ut till Gärdet! Vi blev sammanlagt 7 hundar och 6 personer så det blev en riktigt trevlig dag med mycket snack och god mat för både hundar och mattar!:) Nu sitter jag inne och skriver på en ny helrolig hemsida som varmt rekommenderas till de som har hundar och tränar/tävlar eller bara helt enkelt tycker att freestyle verkar vara en kul och intressant hundsport. Sidan är www.freestyleklubben.se ! Ha det gött!

Leo stormförtjust över att få vara ute i det fria!
image72

Det var riktigt svårt att få en enda bild på födelsedagsbarnet! Han är ett riktigt yrväder!:)
image73

Lady och King sprang runt som galningar!
image74

Deppes fina tårta på hundfiket!
image75

Lille hjärtat ville helst inte vara med på foto! Han blev lite rädd för tårtan!HAHA
image76

Vilken resa!:)

Nu är man hemma igen efter en lååång resa! I nästan en hel vecka befann jag mig på andra sidan Atlanten nämligen i Nordamerika mer bestämt i den fantastiska staden New York. Det tog hela 7 1/2 timme att komma dit vilket för mig som för första gången åker så långt bort var väldigt mycket. Det blev många förväntningar och man blev lite sådär skrajsen av att flyga så långt. Flyget hade i alla fall filmer att vraka mellan så jag kollade bland annat på "Juno" vilket var väldigt skoj!

Väl framme på andra sidan kontinenten kändes allt underbart och spännande. Vi kom fram till vårt hotell ungefär vid 22.00 på kvällen. Trötta och uppslukade av allt nytt somnade jag, mamma och lillsyrran djupt i vårt stora hotellrum. På morgonen var det lite molnigt men klart väder ute och efter att vi intaget en ljuvligt god frukost bestående av massa bagels begav vi oss först till FN:s högkvarter. Mammor vill ju alltid att man ska bli lite allmänbildad så vi gick en guidad tur runt i dem stora byggnaderna. Ganska intressant men det blev roligare sen när alla fick mat på ett av många matställen. Helt fantastiskt att man kunde välja och vraka mellan allt gott som dem hade att erbjuda. En god sallad blev det innan vi åkte upp i "Empire state building":) Uppe på toppen av den stora skyskrapan var utsikten mer än magnifik! Det var som sagt lite molnigt men man fick en underbar utsikt över hela Manhattan. Efter utsikten fortsatte vi till världens största shoppingvaruhus nämligen "Macys"!!! De hade en flower show inne i varuhuset som var underbart vacker. Det blev lite shopping och sedan inte så mycket mer.

Nästa dag besökte vi ett museum nämligen "Guggenheim museum" vilket var roligt. Där fanns mycket moderna saker att kolla på vilket var skoj till exempel hade de byggt upp massa bilar som blinkade som fyrverkerier från taket. Tyvärr fick man inte fotografera så jag kan tyvärr inte visa bilder på det men det var i alla fall coolt:) Efter det besöket åkte vi tunnelbana till China town. En liten inblick i den världen som ett smakprov i och med att nästa stadsresa troligen flyger till Kina. I China town åt jag i alla fall en läskig fisk med ris vilket inte var så jätte gott men en upplevelse må jag säga. Det var nästan som att man plötsigt befann sig någon annanstans. Lite skumt. Det var mycket trevligare i Midtown där vi bodde. Det blev lite shopping i en kinesisk affär innan vi åkte tillbaka för att uppleva otroliga Time Square med sina enorma neonskyltningar. COOLT! Dessvärre varade upplevelsen inte så länge innan ett skyfall av regn dunsade ner över oss. Taxin till hotellet blev räddaren i nöden! HAHA På hotellet blev det då också läggdags.

På torsdagen åkte vi ner till Downtown för att se var World trade center hade stått någonstans. Jag fick en sån där konstig känsla i magen av att vara där. Det var riktigt obehagligt, overkligt. Det borrades för fullt överallt och byggdes inför världens största glashus som ska stå där istället. Så amerikanskt! De ska alltid vara märkvärdigast. Men efter den turen gick vi längs Wallstreet in på ett gott café för en god macka. Mätta och belåtna gick vi ut på udden av downtown för att beskåda frihetsgudinnan. Det var jäkligt blåsigt och kön var flera timmar lång till statyn så kloka som vi var så åkte vi istället till ett shoppingcenter. Mycket glada efter lite underkläder på "Victorias secret" gick vi upp på "Broklyn Bridge". En helt fantastisk bro! Sen åkte vi hem till hotellet för att stoppa i oss mat och lägga oss i våra sängar.

På fredagen hade vi det finaste vädret med mycket solsken vilket var helt underbart. Med solglasögonen åkte vi iväg till ett till museum nämligen "Metropolitan museum" som var helt sjukt stort! Man kunde fan gå vilse där inne! Efter att ha kollat på oändligt mycket häfiga men också tråkiga saker gick vi igenom halva central park. ÅÅ parken var jätte fin. Det var nästan som en liten skog med massa stigar, sjöar och stora parker! Häftigt att se mitt inne i en storstad. Dagen avslutades med massa shopping och god middag på hotellet.

Den sista dagen ägnades bara åt "shop until you drop"! HAHA Jo det blev en till tur till Macys och några andra affärer innan vi åkte bil hela vägen till Newark där flygplatsen låg. Så efter samma långa resa fast mest under slockna ögon är jag nu sedan igår hemma fortfarande ganska trött. Sammanfattningsvis så var detta den bästa staden jag varit i! Men det är som man brukar säga: borta bra men hemma bäst! Även om jag är ganska besviken är hemma över all snö! Det är ju faktiskt snart april! Idag kändes allt som dagen innan julafton! Lite fel men alltid mysigt! Imorron fyller Deppe två år så då blir det hundkalas för hela slanten! Ha det gött allihopa! Jag laddar upp bilder:) Sovgott.

Det första man såg framför näsan var denna limousin! Coolt!
image53

Inne i FN byggnaden. Här hålls alla viktiga möten.
image54

Underbar salladsbuffé som man kunde blanda sin egen sallad i! MUMS:)
image55

Utsikten från Empire state building!
image56

Jag och mamma på restaurang i China town
image57

Time square!
image58
 
Shopping av hundgrejer också! De små småttingarna får  man inte glömma!
image59

Jag och mamsen:)
image60

Broklyn bridge!
image61

Magnifik utsikt från bron!
image62

Mamma och Carro i central park
image63

Jag mitt i central park!:)
image64

Underbart mysig park!
image65

Alltid en lika lustig lillsyrra!
image66

Flower show inne på Macys!
image67

Carros fina påskmuffins!
image68

Lite skum bild! Men sista dagen åt jag en såndär god sallad!
image69

På flyget hem satt jag mummsandes på sockerfria Jelly beans!
image70

Avslutar med dagens bild som består av min lille Leo efter promenad ute i julvädret!HAHA
image71

Hej då!

Ja imorgon hinner jag nog inte skriva något. Jag ska precis börja packa och stryka mina kläder. Jag har precis haft första kursstarten nere på klubben det var riktigt kul!:) Deltagarna verkar taggade på att lära sig själva och sina hundar. I sista sekund kom jag också på att rosetterna som jag har beställt till hundmässan var glömda hemma hos mig.  Men Mimmi hängde med hem och lösta krissituationen.Va skulle hänt om de inte var med på tävlingen!?

Imorgon blir det som sagt 8 timmars flygresa bort mot Nordamerika. Jag vet inte men det känns ganska läskigt. Jag ska försöka läsa lite engelska bok påvägen dit. Vi kommer hem på den 23 mars och då ska jag försöka ladda upp fina bilder!!!

Ha det bra allesammans:) Godnatt.

Kanske påväg mot New York?
image52

Fruktansvärt

Jag skriver bara för att lite skuldkänslor ska få hoppa av från min kropp...igår skulle jag på tjejkväll hos Carro ute på Lidingö. Meningen var att vi skulle skratta ha kul och samtidigt titta på melodifestivalen. Jag och Astrid hade med oss lite dricka bara för att få lite kul och lätta upp stämningen. Jag hade frågat mamma om jag kunde ta med mig lite Prosecco (vittvin) till maten och det var helt lugnt. Jag är ju snart 18 år så lite alkohol skulle väll ändå inte kunna göra så mycket fara. Så fel man kan ha!!! Det började i alla fall lugnt och trevligt vi blev sammanlagt 9 roliga tjejer! Vad mer kan man önska sig en lördagskväll framför TV:n. Problemet var att jag verkligen inte kunde hålla mig borta från drickan. Jag och Katja delade ju för fan i stor sett på hela vinflaskan. Jag drack väll mest men ungefär halva.

Så det blev lite sånt och sen hade vi endel cider och man blev ju lite mosig i huvudet men det kändes ändå väldigt lugnt. Jag råkade spilla ut dricka från en ciderburk men det torkades snabbt upp och sen tror jag att jag satt mycket i fåtöljen. Sen händer det som absolut inte får hända...PANG! Jag känner att det börjar rulla i magen och vipps så svämmar spya upp! Jag rusar inte på toaletten och sitter där väldigt länge. Ja mer i detalj behöver nog inte beskrivas för att ni ska fatta hur misslyckad och eländig jag känner mig! Varför kunde jag inte bara ha hoppat över lite dricka?

Jag har lärt mig en stor läxa. Nu hade jag underbara vänner som hjälpte till men aldrig mer ska det bli sådär mycket, jag hoppas att jag numera känner var min gräns går. Jag och alkohol kommer vara eviga fiender. Jag vill i detta inlägg också förlåta mina vänner för det elände som jag åstadkom. Jag lovar vid mina hundar (om man känner mig så skulle jag aldrig säga hundar om jag inte menade det på allvar) att jag ska hålla alkoholen inom en gräns. Självklart måste man få ta lite nån gång men då menar jag så lite att kroppen fortfarande mår bra:) Jag vet att jag har extremt roligt utan den där drickan, så det ska nog inte bli några problem.

Idag startar min nybörjarkurs i agility vilket ska bli jätte roligt. Det blir sammanlagt 8 deltagare och det är ju jätte skoj. Mina stackars älsklings vovvar befinner sig nu på Helenas hundhotell:( Jag längtar redan efter dem. De kommer att få bo där tills på påskdagen.Ja imorgon klockan 16.00 brummar flyget från Arlanda. Jag, mamma och lillsyrran dra iväg till NEW YORK!!! Det ska bli så otroligt roligt och spännande. Jag har aldrig varit i USA så detta blir nog ett minne för livet. Jag missar däremot hundmässan vilket är väldigt tråkigt i och med att min freestyledebut skulle starta då men det skjuts nu fram till den 3 maj i Gävle. Vi får se hur det går! Många lyckönskningar till dem ekipage som tävlar i helgen!!! Dessutom kan jag ju önska er alla ett riktigt härligt påsklov!!! Kramar från mig.

image49

Here I come!!!
image51

Inte på humör

För tillfället är jag verkligen inte på humör. Jag vet inte varför men jag känner mig så nere och orkeslös, troligen beror det på extrem trötthet, så detta blogginlägg blir som en avslappningsstund för hjärnan! Haha Olyckligtvis går min aggreation ut på mina hundar. Fy skam jag måste verkligen skärpa mig. Jag har hitills lyckats med min konsekventa träning för att hindra draget i kopplet men nu sent ikväll på sista svängen kunde inte humöret hålla i sig. Jag brister ut och blir sådär förbannat arg över att jag har en så korkad hund som Deppe, ibland verkar han totalt nollställd. Andra sekunden får jag världens skuldkänslor och mår bara ännu sämre. Jag måste snarast lära mig att kontrollera humöret. Lyckligtvis gick resten av promenaden bra!:) 

Jag borde verkligen inte vara så nedstämd idag eftersom att jag träffade Frillan (Frida) efter plugget. Jag drog hem till henne för att påbörja mitt projektarbete för att bli godkänd som freestyleinstruktör. Frillan och hennes hund Wilma verkade ha jätte kul och inlärningen av moment gick super bra! Man ser redan framsteg. Det kommer bli toppenkul att få sätta ihop ett freestyleprogram åt dem:) Efter vårt lilla träningspass åt vi en jätte smarrig middag och kollade sedan på Lets Dance:) Dessutom fick jag ett jätte fint läppglans som en liten gåva av Fridas mamma! Tack så mycket Charlotte! Jag blev verkligen jätte glad. Nu är mina läppar redo för massor av party! Ha det så bra så länge! Sovgott.

Här kämpar Frillan och Wilma på för fulla muggar! (Inlärning av "snurr")
image45

Lite mer träning!
image46

Det super glammiga läppglanset jag fick!
image47

Trots att mitt humör svängde så var Deppe lika glad ändå! Han hittade en riktigt lång pinne!
image48

Livet är väll ändå inte så jobbigt

Jag känner att jag hamnat i det här läget när man bara tycker att allt känns helt okej. Livet rullar liksom på och allt flyter som vatten. Precis så känns det nu:) Det händer inte så mycket men det är väll det som också är så skönt. Jag vaknade med en enormt krasslig hals som inte gjorde ont utan det gick bara inte att svälja utan att man kände att något jobbigt fanns där nere i strupen. Jag hatar verkligen den där känslan. Så det första jag gjorde innan jag kom fram till plugget var att köpa en stor påse halstabletter. Jag kan lova er att dem var slut på nolltid. I skolan tipsade mina vänner om att jag skulle dricka te. Så när jag slutade skolan vid elva, åkte jag hemmåt med en fortfarande krasslig hals plus en ganska dålig mage efter halstabletternas laxerande effekt! HAHA

Väl hemma åt jag gårdagens pasta och satte på te som jag fyllde hälften med "honing" som Nalle Puh brukar säga:) Mm jag älskar honung. Därefter bestämde jag mig för att gå upp i skogen bakom vårt hus med vovvarna för att träna och kasta lite pinne. De är verkligen helt galna!

Nu sitter jag i alla fall här med en ny kopp te och vi får se om jag orkar dra mig till friskis. Min hals känns mycket bättre så jag får tacka så mycket för tipset! Jag har aldrig varit en förtjusare av att dricka te men idag smakade det extra gott eller så var det all honung!!! Jag trodde att min dag skulle sluta så här härligt men för en sekund sedan kom min lille syrra hem fullproppad md blod i munnen! USCH!!! Hon har precis varit hos tandläkaren och dragit bort en tand den lilla stackaren. Så nu får jag ta hand om resten av promenaderna:(Det blev ganska mycket som hände idag ändå! Det blir härmed slutskrivet för min del så hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig kväll! GODKVÄLL.

Den här drycken gav verkligen effekt! Rekommenderas starkt vid halsbränna!
image38


Mina små raringar älskar verkligen at vara uppe i skogen!
image39

Trofaste älsklings Leo! Puss på dig sötnos!
image40

Lille skruttet Deppe! Alltid lika charmig:)
image41

Vad kan vi göra för att få pinnen?
image42

Ja det får väll bli dagens bild på mig själv i skogen också:)
image43

Ja här kan ni se hur smutsig Leo blev!!! Jag har hunnit tvätta ena tassen! Haha
image44

Hundar

HUNDAR! Snart börjar min blogg bli en slags hundblogg men jag kan inte sluta prata om dem. Mitt liv består ju till stor del av dessa små grisar. För det mesta är de mina guldstenar men idag kan jag garantera er om att mitt humör inte höll! Jag är så jävla trött på allt drag i koppelt så jag bestämde mig för att idag den 12 mars ska mina hundar aldrig mer dra i kopplet!!! Hur ska jag göra??? Jag Nathalie Frisendahl, sitter i styrelsen på Tyresö hundungdom, har hållit en hel del hundkurser ska väll inte ha några problem med att lära ut mina hundar! Nej kanske inte det men främsta problemet är tiden.

Jag testade den konsekventa metoden genom att helt enkelt stanna tvärt när de började dra det minsta. Grejen är att mina hundar verkar fatta NOLL! Det ända som inträffar är att de glor på varandra och sedan står de bara där minst en kvart innan de fattar att jag vill ha kontakt. Ska det vara så svårt? Dessutom ville jag att de skulle komma till mig för att vi sedan kunde fortsätta promenaden och det tog ju minst en kvart till. Allt går alltså bra bara man har tid. Men tiden räcker ju aldrig till. Den här träningsmetoden går ju bara att tillämpa ifall man har enormt mycket tid. Jag är i alla fall nöjd över att mitt temperament höll i sig nästan hela promenaden. Men hur ska jag göra nu? Jag har precis varit och tränat på friskis och är väldigt trött. Jag skulle behöva duscha nu! Samtidigt som mina småttingar kniper blåsorna för fulla muggar! Visst jag kan gå en liten sista sväng men jag kommer ju aldrig orka vänta ut dem igen!

Nee...va trött ja blir på mina småttingar. Jag får väll börja träna dem när tiden räcker till. Jag har ju själv valt att ha hund och jag kan lova er att fördelarna täcker nackdelarna men ibland undrar man varför man orkar hålla på...

Ifall att någon som läser min blogg har djur och tränar så kan jag bara önska lycka till med träningen och så hoppas jag att ni inte hamnar i samma trubbel som jag! Sovgott allihopa:)

Jag kunde ju aldrig motstå denna lille pojke! Han är värd all möda! Puss på dig Deppe!
image36


Jensen Böfhus+Gnagarbajs+Träning

Dagen började strålande då vi slutade skolan kl 11.00 och jag och typ 8 polare drog oss ner till en restaurang vid namn Jensen Böfhus. Där slog vid oss ner för att avnjuta en härlig lunch tillsammans. Jag testade deras grekiska sallad med vitlöksbröd:)MUMS!!! Mätt och belåten åkte jag senare hem och slappade tills klockan var runt halv fem då jag tog bussen ner till hundklubben. Vid hade styrelsemöte idag och sedan städade vi våra två små hundrum. Gissa vad vi hittade bakom massa hyllor och inuti byrålådor? Jo rått-och musbajs överallt!!! Fy faaan! Inte så trevligt.
 
Efter vår storstädning gick jag och vovvarna ut på träningsplanen och började träna freestyle. Vi har börjat med något som heter klickerträning vilket sammanfattat betyder att man klickar på en liten sak när hunden gör rätt. Den är helt underbar!  Inlärningen går så mycket snabbare. Leo ochDeppe var i alla fall väldigt taggade så vi körde på för fullt. Det är faktiskt väldigt trevligt när alla är tillsammans och man hör en uppiggande ström av musik från högtalarna :) Fast jävlar va geggigt och slabbigt det är på ängarna.

Torr med nytvättade hundar bredvid mig är jag nu hemma och känner mig väldigt trött. Jag måste skriva en liten uppsats om vikingar nu:( Ha en fortsatt trevlig kväll! Sovgott:)

På mötet planerade vi in sommarlägrena och jag längtar redan! Det blev mkt skratt på förra lägret!:)
image35


Hemma igen

Nu har jag efter en lång och underbart rolig helg tuffat in på Stockholm central. Det var verkligen super kul i Göteborg och jag lärde mig enomt mycket även om jag hade velat lära mig ännu mer om freestyle. Jag skulle egentligen vilja åka iväg igen! Jag och mina tre hundpolare bodde på ett jätte fint hotell och det roligaste var att jag och Tina fick det finaste rummet. Vårt rum var både störst, hade fönster, vattenkokare och en sån där liten bar med massa dryck och godis. Haha det retade jag många för! Dessutom hade vi vårt rum på högsta våningen och det låg vägg i vägg med relaxavdelning. Bubbelpoolen var väldigt härlig. Vi åt super god mat och alla kursdeltgare och ledarna var jätte trevliga. Helgen var alltså riktigt skoj men även krävande så jag har precis sovit 4 timmar i sträck. Jag hoppas nu att jag ska bli godkänd som freestyleinstruktör.

Den här veckan har vi projektvecka i skolan så vi börjar varje dag 9.20-11.00!!! Så fruktansvärt skönt! Nu ska jag vandra ut med mina vovvar! Hoppas ni också hade en rolig helg! Ha det gött! Jag laddar upp lite bilder från helgen!

Vi anlände till t-centralen ganska tidigt
image26

Väldigt sköna sängar på hotellet!
image27

Jag och danni!
image28

Linni och Tina på vårt hotellrum!
image29


image30

Lite middag på hotellet!
image31

God maat!
image32

Tina och Danni var helgalna!
image33

Jag ser alltid ut som en korkad idiot! Jag hade i alla fall väldigt kuul!!
image34

Hemlis + Födelsedagsfika + Göteborg

Dagen började med snöväder och övergick sedan till underbart solsken. Idag lovade jag min kompis Yoggie (Astrid) att avslöja en liten hemlis som jag kom på i slutet av skoldagen. Dessvärre är jag nu mer än en och en halv timme försenad, jag kom tyvärr inte hem förrän nu:( Min hemlis var egentligen bara en lockelse för dig att ta en paus i pluggandet och istället ta en tittut i min blogg. Ser att du varit inne, skoj! Du är alltså inte någon pluggis! Jag ville inte att du skulle överhetta hjärnan, dessutom har jag bett till den högre herren att det ska gå bra på matteprovet! Jag lovar härmed att det kommer gå galant! Lycka till!

Slut med konstigt babbel. Efter skolan åkte jag med Deppe tillsammans med fler hundpolare till  "Himmelska hundar" ett super mysigt hundcafé på Gärdet. Idag fyllde nämligen en av vovvarna "King" två år vilket självklart måste firas med en fantastisk hundtårta. Tårtan blev en stor favorit bland hundarna. Till och med lille kräsna Deppe åt upp sin tårtbit med god aptit. Men det bästa med det här cafét var också att vi mattor/hussar erbjöds god mat och allt var vegetariskt:) Det var ju bara för perfekt för att vara sant! Därmed har jag redan bokat in Deppes två-årsdag. Här ska det bli hundparty för hela faderuttan!

Nu blir det packning för fulla muggar. Imorgon klockan 8:00 brummar nämligen jag iväg med tre andra tjejer till t-centralen där tåget sedan ska tuffa oss vidare till Göteborg. Det kommer bli en freestyleinstruktörsutbildning för hela slanten. Jag kommer därmed inte att uppdatera på ett tag. Men på måndag ska jag berätta allt om min helg! Hoppas det blir toppenkul! Sovgott allihopa och dröm söta drömmar:)

Hundmenyn på Cafét!
image24

På detta hotell kommer jag att inkvartera mig under hela helgen!
image25


Så nära

Idag var det så nära att jag inte gick till skolan. Jag mådde rent ut sagt piss och vi hade mängder med läxor. Men mamma lyckades övertala mig att ändå dra mig till skolan och jag hade ju verkligen turen på min sida. Vi hade inte ett enda skriftligt läxförhör!!! Dessutom mår jag betydligt bättre:) Kanske viruset har hoppat över på mina klasskompisar!? Nee nu får jag dåligt samvete. Så får det inte vara, inget ska förstöra min turdag:)

Men nu får jag börja plugga freestyleregler. Vi som ska iväg på utbildningen fick ett litet gult häfte fullt med regler. Puh!!! Hoppas er dag var lika tursam som min:) Den som väntar på något väntar aldrig för länge!

Den här gossen behövde däremot inte vänta så länge!
image23

Varför Engelska?

Jag blir verkligen ledsen. Varför är alla så duktiga på det engelska språket förrutom lilla jag? Varför känns det som om jag är den enda på jorden som är rädd? Jo jag är verkligen rädd för engelska. Idag började vi på ett prov med en såkallad "Gap Test". Jag kan lova er att jag hade max ett rätt på den sidan. En välsignelse från gud har kommit den dag då jag behärskar detta omöjliga språk. Jag blir så jvla glad över att jag inte kommer vara i skolan på fredag. Då skulle jag ha fått fortsätta på det där omöjligt svåra provet. Jag vet att jag inte kan göra något drastiskt åt detta, men min högsta önskan skulle vara att jag lärde mig all förlorad engelska på en vecka! Det enda jag gör är att fly. Engelska är min fiende och hur jag än försöker så kan vi två inte bli bästa kompisar. Varför?
Jag måste ha missat mycket av det engelska språket från min uppväxt. Vi hade till exempel inte alla TV-kanaler så det var ju näst intill omöjligt för mig att följa några amerikanska serier..jo detta kanske är en anledning till min korkade hjärna. Det får helt enkelt bli en av många förklaringar till min super dåliga engelska. Jag borde aldrig ha valt den här skolan. Jag går i en skola där engelska C är obligatoriskt. My god!!! Jag tror att jag går å lägger mig för att spy...

Är jag lycklig?

Nu sitter jag här framför datorn, snörvlande som ett litet barn. Förskylningen vill inte gå bort. Mitt under dessa tankar kommer jag ihåg filmen jag såg i lördags (Himlens Hjärta). Det var en mycket stark film med enorma skådespelarinsatser. Filmen visade typ hur verkligheten ser ut. Att vi människor inte kommer att vara lyckliga hela tiden. Att vi måste sätta värden på våra liv. Att livet kan vändas fort som blixten. Att vi behöver förändringar. Precis under mina funderingar leder tankarna till hur mitt liv kommer att se ut framåt i tiden. Eller hur ser det ut idag? Gör jag allt jag tycker om? Lever jag som jag vill leva? Många frågor dyker upp men det finns inte många svar. Jag vet inte men den här filmen påverkade mig ganska mycket. Jag vill ju leva lyckligt hela mitt liv. Men hur ska jag göra? Eller är det så att jag redan är lycklig?

Jag har två underbara hundar. Jag anstränger mig mycket för att visa hur mycket de betyder för mig. Jag vill påstå att de borde gilla mig. Jag har en familj som jag tror tycker om mig som jag är och de vill säkerigen leva tillsammans med mig resten av livet. Min lillasyrra har i alla fall påstått att hon har mig som förebild vilket självklart värmer innerligt. Jag har jätte härliga kompisar som skrattar med mig, stöttar mig och som jag har roligt med. Jag försöker vara lika ödmjuk tillbaka. Jag kan se framåt våren då jag ska dra mig iväg med mamma och lillsyrran till New York. Jag kommer att åka till Nerja (solkusten i Spanien) i sommar med klasspolare. Jag kommer hålla i hundläger under mitten av sommaren tillsammans med underbara vänner från hundklubben. Jag kan till och med komma på att jag åker iväg till Göteborg nu i helgen för att utbilda mig till freestyleinstruktör tillsammans med vänner. Jag är oftast frisk,  förutom för tillfället. Jag äter för det mesta hälsosamt och tränar regelbundet plus mina vandringar med hundarna. Har jag missat nått? Även om jag verkligen ser fram emot allting så står frågan fortfarande framför mig. ÄR JAG LYCKLIG?

Behöver man vara lycklig eller hur vet jag att jag lever så som jag borde göra. Tänk om jag har massa intressen som jag inte upptäckt. Nu kanske allt det här börjar bli lite långsökt men man kan ju alltid bli lite fundersam över hur ens liv faktiskt ser ut...

Efter vår eftermiddagspromenad blev jag ännu mer fundersam...Deppe jagar pinnar i träden! och till råga på allt så lägger sig Leo och somnar på fönsterbrädan som en kissekatt! Jo livet är lite knasigt ibland:)

FULLSTÄNDIGT GALET!!!
image21

och den här pojken har blivit KATT!!!
image22

Är julen här igen?

Snön börjar falla. Den isande kylan drar sig mot kroppen. Det blir plötsligt mörkare. Jag blir mer dålig för var dag som kommer. Har dragit på mig en svår förskylning. Det ser helt enkelt ut som att vintern snart är här...Vad faaan händer? Skulle inte våren komma? Jag som har längtat så till att få sätta på mig vårjackan, slippa tvätta hundarna efter vareviga promenad, känna solens härliga strålar värma mitt ansikte, ta mitt första dopp i havet...ok jag börjar överdriva lite. Men jag har verkligen längtat. Nu känns allt förbi.
Idag har jag endast legat inbäddad i min säng med Harry Potter boken som precis är avslutad. Jag är grymt imponerad över J.K Rowling. Jag slukade verkligen den sista boken från början till slut. Det har förstås också resulterat i att jag inte har gjort en enda förbannade läxa över hela sportlovet:( Men är det så ett lov ska se ut? MASSA PLUGG??? Nee för tillfälligt skiter jag fullständigt i att jag har hur jvla mkt som helst att göra. Samtidigt som jag mår dåligt. Herregud! Vad ska jag göra??

image20

Döööötrist!!!

Ja precis så känns det just nu. Kolla ut? REGN, REGN, REGN och åter REGN!!!! Vad är det här? Ni som har hundar fattar speciellt vad jag menar. Jag är verkligen urtrött på att tvätta hundar vareviga dag in och ut. Nu får det väll ändå vara nog! Antingen får det var vitt och snöigt över vårt land så att hundarna kan få vara rena utan massa gegg eller så får det faktiskt vara soligt och TORRT! Jag vill tro att ifall Gud finns så måste regnet ha varit ett misstag? Jag kan inte se ngt positivt?..... Det skulle i sånna fall vara att marken typ blir ren?, att man behöver ett bedrövligt väder för att känna sig lycklig när vädret blir lite finare och klarare? I vilket fall som helst så tycker jag att oavsett vilka kläder man har så är ett regningt väder inte ngt fint väder! Där tycker jag att vi sätter punkt över mitt väderbabbel:)

Idag är det oavsett väder MELODIFESTIVALEN!!! Alltid en anledning att få sitta och lata sig framför sin TV. Jag tycker det är riktigt mysigt att flera miljoner människor bänkar sig i soffan med en stor påse chips och lösviktsgodis. Ni alla som känner mig vet ju att jag inte kommer smaska i mig det där men frukt är väll inte helt fel? Det har blivit mitt nya GODIS! Hoppas ngt bra bidrag går vidare ikväll, hittils tycker jag at de flesta bidrag har varit urusla:( Vi syns framför TV:n kl 20:00! Nu ska jag bege mig ut i detta otäcka väder:(

image18image19


RSS 2.0