Ny hemsida:)

Nu är det slutskrivet här så för att fortsätta följa mina äventyr genom livet får ni gå in på min nya hemsida: www.rosettknut.wordpress.com 

Kramar

Helkväll på SSBK:)

Som tur är så finns det snälla människor på denna jord!!! Jag blev erbjuden skjuts av både Anki och Vanessa vilket var super snällt:) Tack för att ni ställde upp. Det blev så att jag åkte med Anki (Linnis mamma) som otroligt nog tog en pinne i hoppklassen:) Grattis! Jag själv kom på en trettonde plats med Deppe i hoppklassen på grund av att slalomet inte sitter men jag blev otroligt häpen när han sprang ett strålande slalom i agilityklassen men vägrade att gå upp på vippen? Snacka om surt! Tänk om han bara hade velat! Men jag är ändå super nöjd:) Deppson har så roligt ute på banan!

Imorgon ska jag träffa Vanessa o hennes aussi Singha vi ska nämligen träna lite på förmiddagen på klubben:) Sen blir det sista tävlingsdagen, vilket är ganska skönt jag börjar bli trött o måste ladda upp inför World dog show! Jag ska nämligen ställa ut en annan cavalier på torsdagen om busstrejken slutat och på fredag är det Deppson som ska i utsällningskopplet! Ja o man måste ladda sig inför alla super härliga freestyleprogram som ska avnjutas på plats! Stort lycka till alla tävlande! Jag har inte kunnat fota mig själv på planen så jag hoppas Karro att det är ok att jag snor lite bilder från din blogg! De är bara för fina:)

Vi kämpar i slalomet!

Foto: Karolina Niczko

Ganska cool bild va?

Foto: Karolina Niczko

Agilitytävlingar och busstrejk!!!

Det här funkar ju bara inte! Hur faan ska jag kunna ta mig till agilitytävlingen ikväll utan bil? Åå om det vore någon där ute som också ska tävla eller bor i farsta eller nära SSBK som skulle vilja hjälpa mig att ta mig dit! Ja annars blir det bara bortkastat 110 kronor så där i sanden på grund av en jävla strejk! Åh ja blir bara så sur!

En sak är i alla fall bra och det är att lille Leo varit halt ett 2 dagar nu men äntligen börjar det se mycket bättre ut:) Dessutom är interrailkorten till Europa köpta och den 9 juni beger jag mig ut med familjen för att upptäcka nya spännande saker:) SUPER SKOJ:) Dessvärre måste jag åka hem själv men sånt är livet när inte mamma o Carro har något roligt nattläger som väntar där hemma:) Det får man ju bara inte missa!

Så ja utroper en gång till finns det någon som ska ta sig till en agilitytävling i kväll på ssbk? Hoppas alla får en fin dag!  Nu ska mina voffsingar ut på promis!

Lite härliga bilder från Dalarna:) Jag o Deppson i pluret!


Deppe:)


Jag o Deppe på utställningen i Avesta:)


Ja e överlycklig över Deppes fina framgång i uttällningsringarna!!!


RSS 2.0