IKEA

Jag trodde från början att min dag skulle bli oändligt lång och trist. Jag började i alla fall dagen som en segråtta. Jag läste 200 sidor av min bok och sedan somnade jag om igen. Men vid tre bestämde sig mamma och jag för att få en liten vitaminkick genom att ge oss iväg till IKEA. Det blev verkligen en riktigt härlig blandning för alla kroppenssinnen:) Först fick våra smaklökar nyttja av en jätte god lunch/middag och sedan fortsatte våra ögon lockas av alla miljoner prylar i alla former, färger, utsmyckningar och storlekar. Himmel man blir helt salig på Ikea:) Jag skulle vilja köpa alllllllt! Som tur är så hittade jag allt jag ville ha! Ett par nya kuddar, en ny matta, påslakanset lite doftgrejer och prydnadsblommor. Riktigt härligt med uppfräschning till rummet. Nu tänkte jag kolla lite på film så jag hoppas alla får drömma söta drömmar. Godnatt.

Här befann jag mig idag!!!

image17

Vi såg på Saw 4

Igår kom ju Sara hem till mig och vi försökte fixa lite mat vilket förstås var himla svårt i och med att vi nuförtiden inte har en enda mat bit hemma. Men klyfftiga som vi ändå är så blanda vi ihop massa olika saker och det blev åtminstonde ätbart:) Kvällen tillbringade senare på kvällen framför vår TV då Sara tog med sig Saw 4. Jag hade nog aldrig sett den om inte jag innan lyckats se de andra tre. Den var otäckt blodig och äcklig! Usch! Den rekommenderas endast till de som har sett de andra filmerna och de som vill känna sig lite så där spyyyyfärdiga!

image16


Härlig dag!

Förmiddagen blev till fullo helt perfekt:) Drog ner till klubben med Frillan som drog med sig Ammie och Wilma (Leo och Deppes bästa polare!!!). På vägen dit mötte vi Danni med hennes hund Pepsi som också var på träningshumör. Nere på klubben var det väldigt geggigt och kladdigt men mina nyinköpta gummistövlar passade geggan utmärkt. Det blev mkt träning för min del och jag märkte att min mutning angående de nybakade hundkexen hade gått hem hos flera träningsglada tjejer:) Efter att ha tillbringat några timmar därnere är man nu hemma och har precis badat sina voffsingar. Snart kommer Sara hem till mig. Toppenkul!
Vi hittar säkert på något skoj:)

Här står Ammie, Wilma och längst bak står Leo o sniffar på sin dogpolare!
image12

Deppe Hittade ett smaskigt ben!
image13

Ja så blev det agility träning med vovvarna! Här kommer Deppe farande!
image14

Lille Leo försöker hålla farten i tunneln!
image15


Hundängen here I come!!!

Jag har precis läst cirkus 100 sidor av den sista Harry Potter boken. Den verkar bli riktigt spännande:) Mamma ville ju inte köpa den på svenska så jag fick låna den av min underbara kompis Frillan (Frida). Jag har verkligen inte lust att läsa den på engelska för tillfället och det känns lite pinsamt att jag inte har läst den ännu. Menmen jag är på godväg. Idag infinner sig den lysande solen här så det blir utmärkt väder för en utflykt ner till hundängen o lattja lite med dogpolare:) Jag ska först bege mig till Svalings (Konditori) och köpa en härligt god macka som får föreställa lite picknik mat ner till klubben. Hoppas ni också får en underbar förmiddag ute i solskenet!

image11


Husmor på Leos födelsedag

Idag kände jag mig som en riktig husmor! Haha! Jo först blev det storbak, här bakades det fina hundkex till mitt käre födelsedagsbarn, kexen blev otroligt mumsiga. De innehöll inget konstigt så jag provade själv ett par och de var helt aptitliga. Hundarna blev som vanligt tokiga och tiggde som små fattiglappar. Sedan mådde mamma inte så bra idag så jag fick fortsätta fixa i köket genom att laga en god middag bestående av wok med quorn o nudlar:) Ja så fick jag diska, plocka undan o hela faderuttan!!! Nu är man i alla fall färdig.

Men gud så kinkig min lilla syster kan vara! Jag bad henne ta ut sopparna eftersom att jag själv fått arbeta så mkt å vet ni vad det första hon skriker är? jo att hon fått SOPPSAFT på händerna!!! Va faan hur jäkla kinkig får man va? Jag har aldrig hört på maken? Soppsaft? Ja inte har jag smakat på det i alla fall o inte vill man heller! Nej nu får det bli slutsnackat. Imorron ska jag ner till hundklubben o träna samt bjuda på mina nybakade kex. Tänkte att enda sättet att få ner några människor skulle vara att muta dem. Vi får väll se ifall mitt knep fungerar.


Lille Deppe har funnit en riktigt smaskig bit
image10
De är inte bara lite sugna!
image9

De smarriga kexen iform av stjärnor!!!
image8


Hippipp Hurra Hippipp Hurra

Ja idag är det Leo"s födelsedag. Min underbara lilla gosse har nu blivit hela 6 fantastiska år!!! Från början var han bland det gulligaste som fanns. En liten ljummen nallebjörn med luddig valppäls. Han hade energi som en liten känguru och tänder som en liten varg. Ja..underbara minnen har man fått med denna varelse. Nu är han i alla fall fullvuxen och lever i sina bästa dagar till sammans med sin helgalna lille brorsa Deppe. Jag tänkte faktiskt baka någon smarrig liten tårta idag för att förgylla dagen lite extra:)

image6image7


Från pinsamhet till mättnad

Nu är jag hemma efter en skojig dag som tillbringades med Mimmi:) Först tränade vi ett medelpass som  var ganska tråkigt, så det var inte sådär jätte kul men den stora händelsen består till största del av pinsamhet. Vi hade bestämt oss för att duscha på plats efter träningen, så efter att ha låst mitt skåp slår det till i mitt huvud och vipps kommer jag på att nyckeln befinner sig i skåpet. Upps, där står man alltså naken med en liten slingrande handduk som ska försöka dölja så mkt som möjligt. Jag såg säkert ut som ett stort fån. Det kändes i all fall väldigt pinsamt. Hur kan man vara så jvla korkad att man låser in sin egen nyckel?Men som tur var så fick Mimmi vara min räddare i nöden. Hon sprang efter hjälp av personalen och lite senare kom det in en kvinna med världens största...ja jag kommer inte på vad grejen heter men det var i alla fall en mega stor grej som hon bröt upp skåpet med. Shit asså...nu får man surt nog bajja ett nytt lås.

Men dagen slutade inte i tragedi utan vi begav oss hem till Mimmi för att käka middag o ha trevligt. Det blev massa prat och det bjöds på en grymt god middag bestående av: Quornbitar, vetekorn som såg ut som ris (jätte smarriga) och ugngratinerade grönsaker.MUMS FILLIBABBA!!!

Mättnaden sitter i som berg efter den goda middagen och nu sitter jag här och suger på smarriga hallonhalstabletter. Hoppas er dag var lika händelserik! GODNATT.

Längtar till sommaren!

image3
Jag & Deppe på klubben!



image4

image5
Agilityträning från i somras på hundlägret.




(just nu är jag hemma hos Mimmi och ska strax få middag, sluuurp!)


Detta är Leo i ett nötskal! Lat med en stor passion för att tugga på saker!

Detta är Leo i ett nötskal! Lat med en stor passion för att tugga på saker!

En liten bild på min helggalna hund Deppe!

En liten bild på min helggalna hund Deppe!

Vart tog vädret vägen?

Var har den underbara sommarsolen flygit bort? Nu kommer säkert den här dagen bli lika sysslolös som i söndags. Jaja vi får väll se om solen kommer upp snart. Klockan är ju ändå inte så mkt. Jag har faktiskt lagt märke till att jag alltid vaknar vid nio fast jag skulle kunna sova i princip hur länge som helst. Man har ju sina vovvar då är det inte så lätt att ligga o lata sig i sin säng, men grejen är att det inte är de som väcker mig utan det är jag själv. Lite skumt. Jag som alltid vid skoltid skulle kunna sova hela dagen lång om man bara kunde.

Idag hade jag tänkt träna lite på eftermiddagen o sedan kanske träna hundarna lite. Jag ska börja tävla i freestyle för er som inte vet om det. Det är en hundsport där man dansar med sin hund..typ. Ja o jag har både låt, kläder, och massa rörelser men däremot inte programmet. Jag börjar bara känna mig lite stressad. Sen på kvällen ska jag kanske gå på bio med ngra polare så det blir nog en roligare dag än vad jag tänkt mig:) Hoppas det. Lovet går ju så jvla fort så man får se till vara på den lilla tiden. Hoppas alla får en rolig dag idag utan den lilla gula bollen.

Ha det gött:)


Återträff!

Ja... hur var min dag idag då?Jo först var det träning på friskis me lillsyrran vilket var väldigt skoj men lite svettigt! Man måste ju fortsätta träna nu när man är igång även om det faktiskt är sportlov...Idag ville ju den strålande gula bollen infinna sig extra länge i vårat lilla gurkland vilket var helt toppen! Om ngn undrar så e det solen jag pratar om:)Jag älskar verkligen solensvärme och dess uppiggande effekt. Så efter träningen pallade jag mig ut på en sväng med lilla Deppe. För de som inte vet kan jag ju med en kort beskrivning säga vem han är: ( En liten fysisk cavalier vovve med extrem energi, älskar kottar, är jämt glad och  mkt träningsvillig!) Min vovve i ett nötskal:) Kan försöka beskriva min andra vovve en annan gång.

Men dagen var inte ägnad åt mina hundar utan idag hade jag planerat att ha en återträff med klasskompisar från grundskolan. Vi skulle som allt bli fyra tillsammans men tyvärr blev vi bara tre:( Men vad ska man göra när alla ska åka bort överallt. Att vi blev tre gjorde det kanske ännu roligare vem vet? Frida och Sara kom i alla fall vid fem och så åt vi mat och pratade som man alltid gör. Sedan blev det spel...ja vi körde några gamla godingar! Vad sägs om bismarck och neger/president. Det blev i alla fall väldigt trevligt o nästa gång hoppas jag att vi alla skulle kunna träffas. Det va så sjukt länge sedan man såg sina gamla polare.

Jag brukar ofta tänkta på det...hur lätt man ger upp kontakten med sina vänner trots att man hållit ihop flera år? Puff säger det så finns de inte mer. Det e verkligen märkligt. Men nu blir det nya tag här ska det inte latas man ska vara glad för dem vänner man har o det e väll ändå inte så svårt att knappa lite siffror på telefonen o öppna käfften? el? Ja eller e man rädd för det så kan man ju alltid knappa in lite bokstäver på mobben. Jag menar inte att jag själv är värsta guden som håller kontakten med all för det kan man verkligen inte påstå men man kan ju i alla fall undra varför det inte sker.

Ja...nu ska det bli slut babblat. Jag är faktiskt väldigt nöjd, har invigit min nya blogg med ett ganska långt inlägg:) Nu tänkte jag i all fall mysa mig ner i min nybäddade säng och släcka lampan så att några magiska härliga drömmar får ploppa upp i hjärnan. Sov så gott allihopa!


Ny blogg skapad!

Välkommen till min nya blogg! Här ska jag försöka skriva så ofta som möjligt om allt mellan himmel och jord! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0